Loading...
Despre noi2017-12-20T20:02:03+00:00

Aveți un proiect de construcție la care va putem ajuta?

Solicita o cotatie

Construieste cu inspiratie

Modlemn se ocupa cu comertul materialelor de constructii in gama completa, atat en-gros cat si en-detail.
En-detail prin punctele noastre de lucru si en-gros prin distributie activa in judetele GALATI, VRANCEA, BRAILA.
Compania Modlemn are un numar de circa 60 de angajati in toate activitatile, printre care agenti de vanzari pe teren si consultanti tehnici atat in punctele noastre de lucru cat si direct in santier.  Din 1992 si pana astazi suntem in plina dezvoltare, an de an semnam noi contracte cu cei mari producatori de materiale la nivel mondial.  Avem in depozitele noastre cele mai noi colectii la gresie si faianta, parchet, linoleum, mocheta, tapet, vopsele si multe altele.
Suntem firma cu cele mai mici preturi la toate produsele din toata zona.

Viziune

Ne dorim sa fim recunoscuti ca un partener puternic, stabil si profitabil in domeniul materialelor de constructii, materiale lemnoase si echipamente sanitare, un partener responsabil si implicat in business-ul propriu si al clientilor lui.

Misiune

MODLEMN isi propune  sa ofere o gama completa de materiale lemnoase, materiale de constructii si echipamente sanitare  clientilor nostri. Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor livrate.

Valori

Angajaţii noştri dau valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem munca in echipa, onestitatea, dedicarea, excelenta ca factori principali in atingerea succesului.

Munca in echipa – Specialistii nostrii ofera consultanta la cererea clientilor nostri

Onestitate – Nu promitem clientilor ceea ce nu putem sa oferim, dar cu solutiile livrate le garantam  satisfactia lucrului bine facut

Dedicare – Angajatii sunt la dispozitia clientului pentru a identifica impreuna varianta optima pentru fiecare situatie in parte

Loialitate – Prezenta pe piata inca din anul 1992 asigura clientilor parteneriate pe termen lung

Excelenta – Produsele si serviciile sunt de cea mai inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte

Modernizare – Largim  continuu portofoliul de  produse si servicii  pentru clientii si partenerii nostri

Noutate – Suntem  la curent cu ultimele trend-uri in domeniul nostru de activitate

Echipa MODLEMN

Organizarea si conducerea activitatii firmei este asigurata de catre doamna DUMITRU MIRELA, avand calitatea de asociat, administrator cat si functia de manager marketing si domnul DUMITRU IOAN, asociat, cu functia de conducator întreprindere.

DUMITRU IOAN
DUMITRU IOANAsociat
Asociat, cu functia de conducator întreprindere
DUMITRU MIRELA
DUMITRU MIRELAAsociat
Asociat, administrator si manager marketing
Sandica Cezar Cosmin
Sandica Cezar CosminDirector vanzari
Director vanzari (VN, GL, BR)
Telefon: 0751010747

Categorii de produse

Colaboram cu furnizori care livreaza cele mai bune si calitative materiale de constructii (Adeplast, Holchim, CRH Ciment, Isover, Austrotherm, Somaco, Bramac, Tondach, Chreaton South-East, Siniat, Wienberger )

Vezi toate categoriile de produse

Expert Partners Agree

“No man but feels more of a man in the world if he have but a bit of ground that he can call his own. However small it is on the surface, it is four thousand miles deep; and that is a very handsome property.”
HARRY SMITH • NEW HOME OWNER

“Many novice real estate investors soon quit the profession and invest. When you invest in real estate, you often see a side of humanity that stocks, bonds, mutual funds, and saving money shelter you from.”

JOHN DOE • PROPERTY INVESTOR

Parteneri de incredere

Colaboram cu furnizori care livreaza cele mai bune si calitative materiale de constructii (Adeplast, Holchim, CRH Ciment, Isover, Austrotherm, Somaco, Bramac, Tondach, Chreaton South-East, Siniat, Wienberger ).

Solicita o cotatie de pret

Indiferent ca este vorba despre constructii civile sau industriale, lucrari de hidroizolatii, pardoseli, gresie si faianta, acoperisuri, tamplarie, finisaje detinem know-how-ul necesar si personalul potrivit pentru acest domeniu cu cerinte mereu in crestere, oferind solutii tehnice alternative si neconventionale.

Acest site foloseste Cookie-uri. Daca doriti sa stiti mai multe, va rugam sa accesati Politica de cookies. Ok