Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate2018-07-21T12:22:15+00:00

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal colectate de S.C. MODLEMN SRL.

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:

Nume, prenume, e-mail, telefon, date care sunt furnizate de utilizator in momentul inscrierii in campaniile promotionale oferite de Modlemn. Aceste date sunt stocate pe platforma Avada si sunt folosite doar in scopul contactarii utilizatorilor inscrisi benevol in campaniile oferite in vederea stabilirii participarii la aceste campanii promotionale.

Cine are acces la datele tale si cum le stocam

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.

La datele tale au access:

  • Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de suport tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.
  • Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar :
    • Google Inc, prin serviciile Google Analytics, Google Tag Manager si Google AdWords, pentru optimizarea continutului de pe website si a reclamelor oferite prin serviciile Google
    • Facebook Inc, prin serviciul Facebook Pixel – pentru optimizarea reclamelor oferite prin serviciile Facebook
    • Net Design SRL, Sediu social: Str. Zorelelor nr.9 sc.B ap.25; Cod Fiscal: RO 16336369; Reg. Comerțului: J06/290/2004; Localitate: Bistrița, BN – pentru serviciul de gazduire MX Host, unde se afla serverele noastre.

Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate la MXHost (Net Design SRL).

Cat timp procesam datele personale?

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

Parteneri de incredere

Colaboram cu furnizori care livreaza cele mai bune si calitative materiale de constructii (Adeplast, Holchim, CRH Ciment, Isover, Austrotherm, Somaco, Bramac, Tondach, Chreaton South-East, Siniat, Wienberger ).

Acest site foloseste Cookie-uri. Daca doriti sa stiti mai multe, va rugam sa accesati Politica de cookies. Ok