Hidroizolatii2017-12-16T10:29:36+00:00

Project Description

Aveti un proiect de constructii la care va putem ajuta?

Obtine cotatie

Hidroizolatii

SISTEM DE TERMOIZOLAȚIE
Analiza soluțiilor oferite de sistemul CLIMAPLUS, sistem de termoizolație exterior, cel mai complet de pe piața grecească. O alegere între șase produse termoizolante și 35 de finisaje diferite.

CLIMAPLUS este un sistem complet de termoizolație exterioară pentru clădiri. Acesta constă în plăci termoizolante, precum polistiren expandat, polistiren extrudat sau vată minerală, adeziv pentru plăci termoizolante, adezivi și masă de șpaclu, plasă de armare, amorsă, tencuială decorativă organică și diferite materiale auxiliare (dibluri din plastic, profile colț, startere etc). Cu ajutorul sistemului de termoizolație exterioară ClimaPlus, puteți izola și finisa exteriorul casei mult mai rapid și ușor.
ClimaPlus asigură clădirii un strat protector, care reduce transferul termic din exterior spre interior și invers. Prin umare, influența temperaturii exterioare este minimă. Prin reducerea pierderilor termice din clădire, se reduce în același timp, cantitatea de energie consumată pentru alimentarea diverselor sisteme de răcire-încălzire cu până la 60% în medie pe an. Mai mult decât atât, costul inițial al instalării sistemului de încălzire sau răcire este mai mic. Perioada de amortizare a sistemului de termoizolație ClimaPlus este relativ scăzută, variind de la 4 la 8 ani.

AVANTAJE
Economie de energie și bani, soluție ideală pentru lucrări de reconstrucție și temoizolarea clădirilor la exterior, Protecția Mediului și Certificat Energetic de autentificare, protecția structurii portante și hidroizolarea fațadei clădirilor, previne apariției fisurilor în tencuială

Solicita cotatie

Completeaza formularul de mai jos si vei primi o cotatie de pret in cel mai scurt timp.
Iti multumim pentru solicitare.

Acest site foloseste Cookie-uri. Daca doriti sa stiti mai multe, va rugam sa accesati Politica de cookies. Ok