Tâmplărie lemn2017-12-16T10:18:24+00:00

Project Description

Aveti un proiect de constructii la care va putem ajuta?

Obtine cotatie

Belle Glade, Florida

Când vă gândiţi la noua dumneavoastră casă sau la renovarea locuinţei, cu siguranţă, unul dintre primele gânduri se îndreaptă spre uşi şi ferestre, cum ar trebui să fie, ele reprezentând: “poarta de intrare” în casa dumneavoastră, deschiderea spre lume, locul de unde aşteptaţi lumina şi razele soarelui.
Iată câteva lucruri, pe care noi vă îndemnăm să le luaţi în considerare:

Economia de energie
Energia solară este gratuită, vă aduce lumină şi confort în casă. În acelaşi timp va reduce facturile de energie termică şi electrică. De aceea, veţi lua în considerare la alegerea tipului de ferestre şi uşi, orientarea, proprietăţile termoizolante, forma, aspectul.  Noile tehnologii de realizare a ferestrelor de înaltă performanţă au schimbat regulile de proiectare. De exemplu, una dintre reguli se referă la evitarea ferestrelor spre nord datorită timpilor de însorire scăzuţi şi pentru reducerea pierderilor de căldură.  Ferestrele noastre evită prin proprietăţile lor pierderile de energie, însă favorizează “respiraţia” camerei, prin rama sa din lemn.  Pe piaţă apar tot mai multe tipuri de uşi şi ferestre cu preţuri diferite. Însă, preţul nu trebuie să fie factorul determinant. Cele mai ieftine produse sunt de cele mai multe ori la un nivel de performanţă scăzut, sub nivelul aşteptărilor dumnavoastră.

Tipul de lemn
Uşile şi ferestrele sunt realizate din profile de lemn stratificat, asigurând o bună izolare termică şi fonică.
Profilele sunt realizate din 3 straturi de lemn din molid, brad, larice sau stejar, eliminându-se posibilitatea torsionării lui în timp.

Tipul de fereastră
Fix sau mobil, deschidere simplă, batantă sau oscilobatantă. Costul este minim la cele fixe şi maxim la cele oscilobatante sau osciloculisante, datorită feroneriei.
Firma noastră foloseşte feronerie de o calitate superioară şi realizează o distribuţie foarte bună a forţei de etenşare.
Lăcrimarul din aluminiu, simplu sau colorat, e prevazut cu orificii prin care se evacuează apa care ajunge pe părţile expuse ale ferestrelor şi uşilor pe timp de ploaie, neexistând nicio infiltrare a umezelii în încăpere.  Fereastra “respiră” în voie şi de acestă dată.  Lemnul este protejat contra umidităţii, razelor UV, îngheţ-dezgheţ repetat cu ajutorul lacurilor şi vopselelor ecologice cu garanţii de lungă durată (pâna la 10 ani) reducând costul de întreţinere.
Avantajele pe care vi le oferă tâmplăria din lemn sunt certe: lemnul se asociază cu natura, materialele naturale întotdeauna vor fi preferate celor sintetice.
Lemnul este un material termoizolant foarte bun, neavând nevoie de bariere termice create special, ca în cazul altor materiale folosite în producerea de rame.
Finisaje – Lemnul poate fi finisat într-o gamă largă de nuanţe. Societatea noastră vă pune la dispoziţiee o gamă variată de culori pentru lacuri şi vopsele ecologice.

Solicita cotatie

Completeaza formularul de mai jos si vei primi o cotatie de pret in cel mai scurt timp.
Iti multumim pentru solicitare.

Acest site foloseste Cookie-uri. Daca doriti sa stiti mai multe, va rugam sa accesati Politica de cookies. Ok