Tâmplărie pvc2017-12-16T10:27:30+00:00

Project Description

Aveti un proiect de constructii la care va putem ajuta?

Obtine cotatie

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC

Tamplaria PVC este un produs de o calitate exceptionala. Ele isi pastreaza valoarea in mod constant si sunt usor de intretinut datorita suprafetei remarcabile.

Posibilitati de utilizare:
– constructii noi sau vechi cu solicitari scazute in ceea ce priveste izolarea termica si designul
– constructia de ferestre si usi de balcon cu geamuri termopane

Ferestrele cu geam termopan si tamplarie PVC sunt fabricate cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de inalta valoare. Materialul PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, simplu de intretinut si are un aport insemnat la mentinerea si cresterea valorii casei dvs.

Datorita suprafetelor netede de o calitate remarcabila si a faltului oblic din rama ferestrei, ferestrele din tamplarie PVC se murdaresc mai greu si se pot curata repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o carpa moale.

Culori
Ferestrele si usile termopan ce folosesc tamplarie PVC sunt variate nu numai ca forma ci si ca nuante. Pe langa albul clasic, puteti alege din aproape intreaga paleta de culori RAL. Daca preferati un aspect de lemn structurat, atunci decorul oferit de tamplaria PVC (foarte usor de intretinut), va entuziasma cu certitudine. Datorita laminarii cu o folie speciala se realizeaza o imagine vizuala aparte.

Obtine o cotatie

Completeaza formularul de mai jos si vei primi o cotatie de pret in cel mai scurt timp.
Iti multumim pentru solicitare.

Acest site foloseste Cookie-uri. Daca doriti sa stiti mai multe, va rugam sa accesati Politica de cookies. Ok