Loading...
Serviccii2017-12-20T19:42:48+00:00

Aveti un proiect de constructii la care va putem ajuta??

Solicita o cotatie

Construiti cu inspiratie

MODLEMN S.R.L. este o societate din piata locala si zonala a comertului de materiale lemnoase, materiale de constructii si echipamente sanitare infiintata in anul 1992.
Calitatea produselor si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale atat cu clientii cat si cu furnizorii au adus capital de incredere care sa o recomande pentru noi colaborari.
Pentru a se adapta cu rapiditate cerintelor clientilor, managementul firmei a inteles ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor de vanzare este capabilitatea personalului bine pregatit si deschiderea unor noi puncte de lucru in localitatea Tecuci cat si in localitatile limitrofe (Barcea, Negrilesti, Tudor Vladimirescu, Valea Marului, Cudalbi).
Modlemn S.R.L. este o societate dinamica, dornica sa isi consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin comertul cu produse si efectuarea serviciilor de livrare a caror element de referinta sa fie CALITATEA

services-tabs-139154408

Cele mai importante servicii pe care le prestam sunt:

– livrare gratuita;
– consultanta tehnica atat in magazin cat si pe santier;
– descarcarea produsului cu automacara la sediul/domiciliul clientului;
– masuratori si calculatie gratuita la punctul unde se efectueaza lucrarea ( masuratori acoperis, termopane, goluri de geam pentru tamplarie si calcul instalatie termica si sanitara )
– servirea prompta a clientilor atat la sediul cat si la punctele de lucru, aceasta fiind realizata de personal calificat.

services-tabs-139154408

Avantajele folosirii unei afaceri cu noi sunt:
– produse de cea mai buna calitate
– produsele care nu se afla in magazinele noastre vor fi livrate in cel mai scurt timp de la furnizori pentru a ajunge la client, mentinem un stoc de marfa constant pentru a putea onora comenzile si nu numai;
– societatea dispune de utilaje si mijloace de transport, livrarile sunt asigurate de cei mai buni conducatori auto, persoane cu experienta in domeniu cu orientare catre satisfacerea nevoilor clientilor si rezultate foarte bune;
– colaboram cu furnizori care livreaza cele mai bune si calitative materiale de constructii (Adeplast, Holchim, CRH Ciment, Isover, Austrotherm, Somaco, Bramac, Tondach, Chreaton South-East, Siniat, Wienberger )
– suntem una din putinele societati din domeniu care folosesc S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achizitii Publice )

Masuratori si calculatie gratuita la punctul unde se efectueaza lucrarea ( masuratori acoperis, termopane, goluri de geam pentru tamplarie si calcul instalatie termica si sanitara )

Produsele noastre se potrivesc perfect în orice spațiu, cu o condiție: trebuie măsurat corect înainte, astfel încât ușile, ferestrele, conductele, instalațiile electrice și de gaz sau orice altă instalație să nu afecteze asamblarea și utilizarea produselor. Serviciul este disponibil doar pentru zonele finisate ale casei.

Programarea serviciului se face la punctele de vânzare din magazine.

services-tabs-139154408

Serviciul include:

– Măsurarea și înregistrarea într-o schiță a camerei/spațiului care urmează a fi amenajate cu mobilier sau accesorii;
– Măsurarea și înregistrarea dimensiunilor și pozițiilor ferestrelor, ușilor, sistemelor de electricitate, prizelor, a sistemului de racordare la apă, gaz, calorifere sau alte instalații prezente în spațiul măsurat;
– Înregistrarea materialelor din care este efectuată construcția (pereți, podea), a unghiurilor și condițiilor spațiului de amenajat;
– Identificarea și înregistrarea tuturor condițiilor prezente pe calea de acces. Verificarea dacă există obstacole care ar putea influența livrarea, asamblarea sau instalarea ulterioară a produselor.
– Transmiterea schiței cu toate măsurătorile și detaliile prin e-mail.

services-tabs-139154408

Debitare si cantuire PAL

Oferta cuprinde o gama foarte variata de PAL melaminat, canturi PVC si ABS si accesorii pentru mobilier.

Prin magazinele noastre asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine, optimizarea taierii pentru minimizarea pierderilor, aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate si transportul la adresa indicata de tine.

Serviciile (debitare si cantuire) se executa in limita posibilitatilor tehnice de prelucrare (lungime, grosime, etc).

Vastul portofoliu cuprinde si lemn stratificat, MDF melaminat, PFL, blaturi de masa si bucatarie, PAL hidrofugat si melaminat intr-o paleta foarte diversificata de decoruri.

Sortimentul mare de PAL si blaturi este asortat si completat cu o gama la fel de diversificata de accesorii pentru mobilier: accesorii bucatarie, sisteme de glisare si accesorii dressing, balamale basic si pentru aplicatii speciale, glisiere si sisteme de sertare, manere, cuiere si butoni, folie cant, cant ABS si PVC si multe altele.

Suntem o echipa puternica si constant pregatita din punct de vedere tehnic, fiind mereu la curent cu ultimele tendinte in domeniul materialelor de constructii, materiale lemnoase si echipamente sanitare.

Intrebari si comenzi telefonice 0751 010 747

Program: L-V: 8.00-18.00, S: 8.00-12.00

Iti oferim consultanta tehnica pentru proiectele pe care le ai in derulare, iti asiguram informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.

services-tabs-139154408

Societatea dispune de utilaje si mijloace de transport, livrarile sunt asigurate de cei mai buni conducatori auto, persoane cu experienta in domeniu cu orientare catre satisfacerea nevoilor clientilor  si rezultate foarte bune.

Va stam la dispozitie cu cotatii de pret competitive si logistica necesara oricarui tip de operatiune solicitat de clientii nostrii.
Indiferent de tipul de marfa operat oferim  asistenta pentru realizarea urmatoarelor operatiuni:
• expeditii marfuri pe autocamion din orice depozit;
• asistenta incarcare-descarcare pentru clientii care vin sa isi ridice singuri marfa;
•  alte servicii adiacente prin partenerii nostri specializati;
• alte operatiuni de logistica solicitate la cerere de catre clienti.

services-tabs-139154408

In functie de produsele din comanda si localiatea de livrare, pentru a ne asigura ca livrarea se face rapid la usa ta sau pe santier, MODLEMN foloseste flota prorie. Exista cazuri in care, in functie de disponibilitatea stocului sa existe comenzi pentru care se vor face mai multe livrari.

Conditii de livrare

Livrarea se va efectua numai pe teritoriul Romaniei, din depozitul nostru, cu ajutorul flotei auto proprii in functie de natura comenzii tale.

Marfa comandata va fi livrata in max. 48 ore de la confirmarea platii acesteia. Pot exista si exceptii foarte rare cand livrarea poate dura mai mult, datorita unor situatii neprevazute.

In functie de volumul si valoarea comenzii, dar si de localizarea geografica a adresei de livrare, se pot percepe taxe de transport. Aceste taxe de transport vor fi evidentiate explicit pe factura proforma ce poate fi vizualizata online in momentul plasarii comenzii, dar si trimisa pe email, factura proforma ce sta la baza efectuarii platii.

services-tabs-139154408

Cumparatorul va fi contactat telefonic inaintea livrarii si este obligat sa fie prezent la receptie (personal sau prin delegat), sa asigure calea de acces pana la locul de descarcare, precum si personal pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport intr-un timp adecvat fiecarei situatii.

Daca marfa este livrata pe paleti, cumparatorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa ii returneze ori sa ofere in schimb, pe loc, alti paleti de acelasi tip. In situatia achitarii acestora, paletii vor fi trecuti pe o factura separata care va fi inmanata de catre sofer, iar plata se va face cash in momentul receptiei marfii.

Servirea prompta a clientilor atat la sediul cat si la punctele de lucru,  este realizata de personal calificat.

Când oamenii se gândesc la servicii, ei se gândesc la lucruri specifice – punctualitate, funcţionalitate, accesibilitate, caracteristici legate de formă, greutate, culoare etc. Calitatea produselor şi a serviciilor este asociată elementelor de mai sus.

Motivaţia unui client de a alege un anumit produs sau serviciu este determinată de aşteptările acestuia, care se bazează mai mult pe sentimente – adică pe sentimentul unei serviri personale. Sentimentele sunt create de persoana care intră în contact cu clientul. Ele se bazează pe etică, angajament, încredere, valoare, convingeri şi emoţii, nici unui dintre ele neputând fi găsit in bilanţul contabil.

Servirea la nivel profesional a clientilor ne deosebeste substantial de concurenta noastra.

services-tabs-139154408

Parteneri de incredere

Colaboram cu furnizori care livreaza cele mai bune si calitative materiale de constructii (Adeplast, Holchim, CRH Ciment, Isover, Austrotherm, Somaco, Bramac, Tondach, Chreaton South-East, Siniat, Wienberger ).

Solicita o cotatie

Suntem o echipa puternica si constant pregatita din punct de vedere tehnic, fiind mereu la curent cu ultimele tendinte in domeniul materialelor de constructii, materiale lemnoase si echipamente sanitare.

Acest site foloseste Cookie-uri. Daca doriti sa stiti mai multe, va rugam sa accesati Politica de cookies. Ok